Педагогічна практика вчителів математики

Згідно плану роботи комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» в період з 20 листопада до 1 грудня 2017 року проходили курси підвищення кваліфікації вчителів математики з проблеми «Сучасний урок математики в контексті компетентнісного підходу». В рамках курсів 29 листопада 2017 року на базі комунального закладу «Навчально-виховне об'єднання «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів №17 - центр естетичного виховання «Калинка» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» відбулась педагогічна практика здобувачів освіти.

Ярова Тетяна Олександрівна, заступник директора школи з навчально-виховної роботи презентувала візитну картку закладу та ознайомила зроботою педагогів циклового методичного об’єднання вчителів математики, інформатики, фізики.

Шульга Тетяна Валентинівна, учитель математики та інформатики,спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, «старший учитель» провела сучасний урок математики у5-А класі на тему «Рівняння», використавши розмаїття форм, методів та методик навчання. Доречним було використання інтерактивної дошки.

Дяченко Любов Іванівна, учитель математики, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії «старший учитель», на уроці геометрії у 8-А класі на тему «Чотирикутники»узагальнювалавластивості та ознаки сторін, вершин, діагоналей, кутівчотирикутників. Для кращого засвоєння матеріалу педагог використала презентаційний супровід.

Прядун Тетяна Олександрівна, учитель інформатики та математики, кваліфікаційна категорія «спеціаліст» з семикласниками провела позакласний захід «Аліса в країні чудес» у формі казки - змагання. Учні не тільки повторили знання з математики, а й перевтілились у героїв відомої казки ЛьюїсаКеррола.

Конспект уроку математики 5 клас «Рівняння»https://photos.app.goo.gl/L4EUdLzUAqRJn8jx2

Конспект позакласного заходу з математики 7 клас «Аліса в країні чудес» https://docs.google.com/document/d/1KMpBf5MTeuQIHDx35wO1DiKjOMWkFWtVKAQPQIbJT50/edit

Фотоhttps://photos.google.com/share/AF1QipNG9ULesBT13Ah3OUlpdgOvV0ssgTBTdnhDqe1fC565dUC5mASKkab3qoMlyYqrDw?key=OWdiWkkzRVdWZEx2LUw0RXdfNDNJRFBjUF9JU1pR

Конспект уроку геометрії 8 клас «Чотирикутники» https://docs.google.com/document/d/18MOdYv5_Zp456nNLA5b1FkVXcPRLFpPzHBYr9Nu4c6g/edit

Аналізуючи відвідані заходи здобувачі освіти відзначили високий науковий і методичний рівень роботи колективукомунального закладу «Навчально-виховне об'єднання «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів №17 - центр естетичного виховання «Калинка» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області».Щира дяка організаторам за професіоналізм, креативність, творчий підхід до організації роботи шкільного колективу, любов до дітей та своєї професії.

Кiлькiсть переглядiв: 596

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.