Інформація про курси підвищення кваліфікації вчителів математики, фізики, астрономії

15.11.2016 року на базі комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання №25 « загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, природничо – математичний ліцей, центр позашкільного виховання «Ліра» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» в рамках курсів підвищення кваліфікації вчителів математики, фізики та астрономії, які проходили при комунальному закладі «КОІППО імені Василя Сухомлинського» відбулася педагогічна практика з проблеми «Викладання предметів фізико-математичного циклу в контексті Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти».

Зустріла вчителів директор школи Матяшова Лілія Петрівна, яка ознайомила з основними напрямками роботи закладу.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Лазур-Шевцова Тетяна Анатоліївна запропонувала присутнім презентацію діяльності школи за напрямком: «Творче життя особистості – умова діяльності школи в режимі розвитку».

Ткаченко Любов Афанасіївна та Побережний Петро Васильович, методисти науково-методичної лабораторії природничо-математичних дисциплін комунального закладу «КОІППО імені Василя Сухомлинського», разом зі слухачами курсів, відвідали відкриті уроки математики та фізики:

- у 7-Г класі з теми: «Медіана, бісектриса, висота трикутника» (вчитель математики Волошина О.В.);

- у 11-А класі з теми: «Розв’язування задач на екстремум. Екстремальні геометричні задачі» (вчитель математики Кобрін В.В.)»

- у 8-Б класі з теми: "Пароутворення і конденсація"(вчитель фізики Чеботарьова О.О.);

- у 7-Б класі з теми: "Рух по колу»( вчитель фізики Боржак Г.В.).

На етапі аналізу відвіданих уроків, відзначено високий науковий і методичний рівень викладання. Уроки були побудовані на візуалізації навчального матеріалу з використанням мультипрезентацій і демонстрації дослідів. Саме такий сучасний підхід до організації навчання створює умови для розвитку пізнавальної активності учнів.

В позаурочний час слухачі відвідали музей авіації Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету.

Кiлькiсть переглядiв: 345

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.